ЕТ Нено Момчилов
Спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт - град Казанлък

За нас

ЕТ Нено Момчилов е с дългогодишни традиции в областта на международния транспорт. ЕТ Нено Момчилов разполага с разнообразен автомобилен парк. На разположение са 12 композиции, от които всички са с ЕВРО3 Сертификат.

За фирми с малък внос и износ ние организираме групажи на конкурентни цени. Днес ЕТ Нено Момчилов се стреми да върви в крачка с динамично развиващия се пазар, като постоянно обновява своя автомобилен парк с цел покриване на стандартите ЕВРО4 и ЕВРО5.

Вътрешен транспорт Транспорт във вътрешността на България със собствени автомобили. Застраховане на товари и пратки.

Доставка от врата до врата. Седмични групажни линии. Предоставяне на банкова гаранция за обезпечаване на транзитни операции. Транспорт на стоки в България под митническа гаранция. Доставка до 24 часа след натоварване. Предлагаме конкурентни цени на транспортиране на Вашата продукция и стоки до всички точки на България.

Наши клиенти са водещи български производители и чуждестранни фирми, реализиращи продукцията си на българския пазар. 24-часова информация за местоположението на Вашето карго.

Нашите специалисти ще Ви предложат най-добрите транспортни планове, разработени специално за Вас в съответствие с Вашите потребности. Ние ще сведем транспортните Ви разходи до минимум. Международен транспорт Спедиция и международен транспорт – комплектни и групажни товари Специализиран превоз в зависимост от естеството на товара Транспортни превози в ЕС - Превоз на товари и стоки във всички страни от Европейския Съюз.

Превози в Централна Европа - Превоз на товари и стоки в Литва, Латвия, Естония и страните на ОНД Превози в Източна Европа - Превоз на товари и стоки във всички страни на Балканите и Туриця. Фирмата разполага с автомобили за извършването на транспорт на комплексни и групажни товари. Ние имаме богат опит в областта на международния транспорт, спедицията и логистиката. Разполагаме с необходимите съоръжения за извършване за транспорт, обработка и съхранение на стоки с специфичен произход и изисквания за съхранение. Международният транспорт на стоките може да бъде осъществен както по суша чрез нашите собствени автомобили, така и по въздух с помощта на нашите партньори. Пренасяне и товарни превози Товаро-разтоварни операции.

Опаковане и транспорт на лични вещи. 24-часово проследяване на движението на пратките. Професионална информация за товара. Избор на оптимално трасе. GPS информация за разположението на всеки автомобил